На гостину до доброго Гудвіна. Сьогодні у Криворізькому цирку стартувала програма "Гудвін шоу"

КУЛЬТУРА
16.05.21 - 12:35

У Криворізькому цирку нині стартувала програма "Гудвін шоу". Артисти приготували для глядачів різноманітну програму, головним номером якої є силове шоу  Геркулес».

Силань Ігор Ільченко підкорить глядачів своїми фізичними можливостями в образі рестлера.

 

Повітряних номерів у програмі аж чотири:

 

Повітряна гімнастка на трапеції – переможниця престижних циркових нагород «Золотий лев» на Київському міжнародному фестивалі  і спеціального призу на фестивалі у Казахстані (Астана).

 

Повітряна гімнастка у кільці —  володарка срібної нагороди на міжнародному цирковому фестивалі в Іспанії. Свою майстерність під куполом цирку вона продемонструє в образі гейші, традиційної японської артистки. Це загадково красивий номер.

Повітряні гімнасти на ременях – лауреати міжнародних циркових фестивалів, володарі «Бронзового клоуна» у Нідерландах. Їхній дует «Ти одна, любов моя» можно дивитися незліченну кількість разів.

 

Повітряний гімнаст на ланцюгах – це екстремальні трюки без страхування, які виконує гімнаст і від яких у глядача перехоплює дух. Таких небезпечних номерів у цирковому світі дуже мало.

Діабло – рідкісний жанр у сучасному цирку. Учасник телевізійного шоу «Україна має талант», талановитий молодий артист в своєму номері жонглює аж чотирма діабло.

 

Жонглер – степіст – артист, танцюючи степ, жонглює м’ячиками, булавами, кільцями і вогняними факелами, це є найскладніший трюк.

Еквілібрист на дроті – артист продемонструє своє вміння утримувати рівновагу на провісному тросі та їздити на моноциклі.

 

Гра з обручами – це сюрприз програми. Темп, артистизм - і глядач у захваті.

Дресировані собачки – з величезною радістю діти будуть зустрічати цей номер і юну дресирувальницю.

 

А де ж клоун? – запитаєте ви. А клоун і є той самий добрий і великий чарівник Гудвін, який подарує вам це яскраве шоу.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: