На мінних загородженнях біля Кривого Рогу підірвалася машина ДРГ окупантів. Дотримуйтесь правил пересування!

ВАЖЛИВО
22.03.22 - 11:41

Інформація командування територіальної оборони Кривого Рогу: мінні загородження навколо Кривого Рогу, у Криворізькому районі, вже показують свою ефективність у захисті від ворога - на одному з полів підірвалася машина диверсійно-розвідувальної групи окупантів.

Про це повідомила представниця бригади тероборони Кривого Рогу Алла Нікіцка.

 

Зупинені силами ЗСУ на далеких підступах до Кривого Рогу окупаційні війська намагаються проникнути ближче до міста невеликими групами, а також направляють розвідувальні групи на автомобілях, відібраних у жителів окупованих районів.  Всі такі спроби на даний момент успішно припиняються. Ефективну роль в обороні відіграють і заміновані загородження, встановлені ЗСУ. Під ранок, на одному з таких загороджень підірвався автомобіль з ДРГ ворога і зброєю. Наразі вивчаються знайдені у залишках автомобіля документи.

 

Представниця бригади тероборони м.Кривий Ріг Алла Нікіцка також підкреслила, що у зв'язку з масовим мінуванням територій для недопущення ворога, всі жителі Кривого Рогу і великого Криворізького району зобов'язані максимально суворо дотримуватися правил пересування по місцевості за межами населених пунктів.

 

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

- пересування транспорту будь-якими територіями району (у тому числі, полями, посадками, балками, тощо) та польовими дорогами, за винятком основних доріг загального користування між населеними пунктами.

- індивідуальне пересування за межами населених пунктів поза дорогами загального користування.

- виїзд сільгосптехніки на поля та ремонтної техніки підприємств будь-яких форм власності без попереднього погодження з головами ОТГ, яким дозвіл видаватиме командування військових.

- перегін худоби та вигул тварин за межами населених пунктів без погодження з головами ОТГ (за процедурою).

- збирання та заготівля дров та будь-які інші види робіт за межами населених пунктів та доріг загального користування.

З метою запобігання демаскування мінних полів та прилеглих укріпрайонів заміновані загородження НЕ ЗАВЖДИ МАРКУЮТЬСЯ І НЕ ЗАВЖДИ ПОЗНАЧАЮТЬСЯ ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНИМИ ЗНАКАМИ!

 

«Задля вашої безпеки дотримання зазначених правил є обов'язковим!», - наголосила представниця бригади тероборони м.Кривий Ріг Алла Нікіцка.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: