На премію Дніпропетровської облради номінували 9 талановитих і активних криворіжців

КОНКУРС
18.11.19 - 10:25

Стартувало онлайн-голосування за допомогою системи BankID за номінантів на Премію обласної ради. У ньому беруть участь 9 криворіжців, – повідомляє пресслужба Дніпропетровської облради.

Андрій Кургуз та спізасновник і член правління ГО «Рух без меж» Олександр Хоміч претендують на нагороду в першій категорії «За внесок у розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, громадського руху».

 

У третій категорії «За соціально-правовий захист дитинства, материнства і батьківства, утвердження ролі сім'ї в суспільстві, гуманістичну та волонтерську діяльність» – Олеся Романча.

 

У сьомій категорії «За досягнення в культурно-мистецькій діяльності, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини, формування національної самосвідомості населення» – Едуард Дворчук.

 

У восьмій категорії «За внесок у розвиток сфери охорони здоров'я населення, популяризацію здорового способу життя» – нейрохірург 2-ї міськлікарні Назар Кудлаєнко.

 

У дев’ятій категорії «За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху» – Андрій Трипольський.

 

«За активну журналістську діяльність» в 10-й категорії – Євген Павлов.

 

В 11-й категорії «Юні дарування Дніпропетровщини» – журналіст ТРК «Рудана», член міської дитячої ліги журналістів, член Молодіжного виконкому Металургійного району Віталій Шишарін та учениця 11-го класу Криворізької школи Єлизавета Канєвська.

 

Голосування триває тиждень. Кожен мешканець області може віддати свій голос за гідного кандидата. На цьому етапі громадськість визначає, хто із молодих і активних мешканців Дніпропетровщини отримає винагороду у розмірі 15 тис. грн. (сума без урахування податків).

 

Конкурс Премії проводять вже третій рік поспіль.

 

Як зазначають організатори, голосування за допомогою системи BankID було впроваджене, щоб уникнути махінацій із «накруткою» голосів і максимально захистити прозорість даних. Всього Премія поділена на 11 категорій: спорт, медицина, наука, журналістика, бізнес, волонтерство та інші. В кожній категорії можна обрати потенційного лідера лише один раз. У цьому році, після перевірки необхідних документів, кандидатами на отримання Премії стали 108 осіб. Найбільше конкуренції серед учасників в категоріях «Юні дарування», у культурно-мистецькій сфері та науково-педагогічній діяльності.

 

Зробити свій вибір можна за посиланням.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: