На старт, увага, руш! Криворізькі дітки взяли участь у забігах до Олімпійського дня

СПОРТ
23.06.21 - 15:15

23 червня криворізькі дітлахи долучились до відзначення Міжнародного олімпійського дня. 
 

Сьогодні в світі згадують барона П'єра де Кубертена. З його ім'ям пов'язують відродження олімпійського руху. 23-го червня 1894-го року був створений Міжнародний олімпійський комітет, а за два роки у Греції стартувала перша Олімпіада. 

 

Саме тому сьогодні у Кривому Розі поширювали гасла про здоровий та активний спосіб життя. З нагоди Олімпійського дня у різних районах міста створили змагальні локації для дошкільнят та школярів.

 

«Діти дуже задоволені, що беруть участь у таких спортивних змаганнях, вони отримують призи, приємні враження, можуть поділитися своїми емоціями», - зауважила Марта Борисенко, голова комітету у справах сім'ї, молоді та спорту Центрально-Міської райради.

30, 60, 100 метрів та естафети. Щороку Міжнародний олімпійський день супроводжують масові забіги на різні легкоатлетичні дистанції. 

 

Команду КЗШ №60 визнали найпрудкішою. Нагорода за це – медалі вищого ґатунку. 

 

«Ми старались для цього, вклали усі сили, у нас навіть не було перед змаганнями жодної тренувальної пробіжки. Ми просто прийшли і зробили це», - поділилась Елана Тіменко, учениця школи №60. 

Серед організаторів Олімпійського дня – фахівці дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Перед новим навчальним роком вони запрошують школярів поповнити лави спортивних відділень ДЮСШ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: