На столичному фестивалі Kyiv Photo Book криворіжці представили фотоальбоми з репродукціями Едуарда Фукса

КУЛЬТУРА
10.02.19 - 11:13

Учора, 9 лютого, у київській локації IZONE вперше відбувся Kyiv Photo Book - фестиваль фотокниг (художніх фотоальбомів) від українських та закордонних видавництв та фотографів.

Кривий Ріг на столичному фесті представили відомий криворізький краєзнавець Ігор Рукавіцин та фотохудожник Валерій Аргунов.

"Ми презентували два фотоальбоми з репродукціями робіт Едуарда Фукса, а також новий проект, запланований на квітень 2019 року", - зазначає Ігор Рукавіцин.

 

Kyiv Photo Book - фестиваль для тих, хто цікавиться художньою фотографією, сучасною та класичною, хоче погортати сторінки різноманітних книжок з творами фотомистецтва, зібраних в один день в одному місці, або придбати книгу собі чи в подарунок. Це захід для тих, хто хоче поспілкуватися безпосередньо з видавцями цих книг та фотографами, послухати тематичні лекції або долучитися до інших подій, що пройдуть у межах події.

Паралельно з ярмарком у лекційній залі тривали лекції, презентації та інші події на тему фотокниг та фотографії.

Серед учасників фестивалю: видавництва "Артбук", РОДОВІД, ARTHUSS.com.ua, BOOKSHA Publishing, IST Publishing, Галерея Артсвіт, Палатка, Українська візуальна книга, Resident book, The Bookstore та інші.

 

Детальніше про презентацію криворізьких видань - у наших наступних публікаціях.

Фото Ігоря Рукавіцина.

 

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: