На Ювілейному у Кривому Розі отруїли безпритульних собак. Врятувати хвостатих не вдалося

СОЦІУМ
11.11.19 - 16:34

У Покровському районі вже вдруге з початку листопада невідомі отруюють безпритульних собак. У ветеринарні клініки на реабілітацію потрапляють чотирилапі безхатьки та собаки, які мають власників.

На початку листопада у дворах на вулиці Співдружності зафіксували кілька фактів отруєння собак - у тварин починалися судоми, текла піна з рота.

 

Тоді ветеринарам вдалося повернути бідолах до життя. Кожна процедура деінтоксикації коштувала небайдужим мешканцям мікрорайону більше як пів тисячі гривень.

 

Люди не залишили постраждалих тварин напризволяще - згуртувалися у соцмережах і започаткували збір коштів на їхній порятунок.

 

Та щойно захисники тварин пораділи за врятованих, на цьому ж місці їх знову потруїли.

 

Постраждали і домашні пухнастики.

 

На жаль, цього разу не всі собаки вижили. Дворових улюбленців не вдалось врятувати.

 

"Люди такі жорстокі, страшно жорстокі. Хіба це вперше. Ось я живу на вул. Спаській. Буквально пів року тому я рятувала отруєну собаку, вколола 10 кубиків, але до клініки так і не довезли. Які тяжкі муки вони пережили, що з ними творилося - просто страшно", - згадує Любов Канцевич, мешканка житломасиву Ювілейний.

 

Мешканці району висловлюють надію на дієве втручання у таку ситуацію правоохоронних органів. 

 

"У поліції вже не одна заява лежить за ці півтора тижні. Ми просили якусь чергову групу залишити тут, бо ж і домашніх собак багато, і безпритульних. Скільки ж можна їх травити вже?", - бідкається Світлана Москальова, мешканка житломасиву Ювілейний.

 

Як ми писали, у травні на Військовому містечку-35 невідомі убили (ймовірно, потруїли) безпритульних цуценят.

 

 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: