На захисті України загинув випускник Криворізького педуніверситету Михайло Джунь

ЖАЛОБА
16.03.22 - 19:52

13 березня, захищаючи Україну від ворога, загинув 27-річний Михайло Джунь, випускник історичного факультету Криворізького педуніверситету.

"Загинув старший сержант Джунь Михайло Іванович, 1994 року народження, мешканець села Китайгород Царичанського району, - повідомили у відділі Дніпровського Ртцк та СП смт Царичанка. - Михайло віддав своє молоде життя, захищаючи нашу рідну землю від російських окупантів.

Це непоправна втрата для країни, для армії, для громади, для родини. Смерть вирвала з наших рядів справжнього патріота і громадянина, мужнього і рішучого військовослужбовця, який з 2017 року проходив військову службу за контрактом.

Михайло під час військової служби ніколи не шукав легких шляхів та завжди був готовий брати на себе усю повноту відповідальності за прийняті рішення в будь-яких умовах.

Воїна-героя завжди відрізняли надзвичайно високі якості справжнього патріота -відданість Вітчизні, високий професіоналізм, чесність та повага до людей. Але 13.03.2022 року від ворожої кулі обірвалося життя ВОЇНА, який до останнього подиху стояв на захисті Батьківщини, не даючи ворогу змоги загарбати хоча б клаптик рідної землі."

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: