На злочин - з військовим квитком. Криворізькі нацгвардійці розповіли про підозрюваного у замаху на таксиста

КОМЕНТАР
01.08.19 - 15:30

Як ми писали, учора о 5-й ранку пасажир таксі порізав ножем керманича, який підвозив його до мікрорайону Індустріального, що у Покровському районі. Потерпілого госпіталізували.

Увечері того ж дня колеги постраждалого таксиста влаштували акцію протесту. Правоохоронці швидко виявили підозрюваного, завдяки випадково залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

Молодик не розплатився за отриману послугу з перевезення і наніс водію два удари ножем. За підозрою у нападі поліція затримала 21-річного нацгвардійця ВЧ 3011.

 

Сьогодні у MediaHub відбулася пресконференція, де представники Нацгвардії зустрілися з журналістами. Т. в. о. командира військової частини 3011 Станіслав Даценко та в. о. заступника командира по роботі з особовим складом Роман Пономаренко розповіли про ситуацію, в якій опинився їхній підлеглий, зробивши офіційну заяву від військової частини з цього приводу.

 

"Позиція ВЧ 3011, позиція всієї Національної гвардії - ніяким чином не втручатися в розслідування. Той, хто вчинив злочин, повинен за нього відповідати і нести відповідне покарання", - прокоментували ситуацію представники криворізької військової частини.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: