Нападника, який перерізав горло 2-річному хлопчику, затримали

РЕЗОНАНС
07.07.21 - 21:04

Як ми писали, сьогодні зранку в селищі Девладове 28-річний Сергій Федотов зачинився у будинку з двома малолітніми дітьми співмешканки і погрожував розправою.

Чоловік ледь не зарізав 2-річного хлопчика, він завдав йому тяжких ножових поранень шиї та спини. Як ми писали, дитину прооперували в міськлікарні №8.

 

"Поступила дитина у вкрай важкому стані, з ножовими пораненнями передньої і задньої поверхні шиї, геморагічним шоком вкрай важкого ступеня. Провели хімічну обробку ран. Спільними зусиллями кровотечу зупинили, відновили крововтрату. Дитина залишається у важкому стані, нині на штучній вентиляції легень", – розповів Андрій Григоренко, медичний директор 8-ої міськлікарні. 

 

Нападник втік ще до приїзду поліціянтів, тож його оголосили у розшук. 

 

Як повідомила Оксана Лєсонєн, інспекторка відділу моніторингу Криворізького районного управління поліції, Сергія Федотова затримали. Його знайшли на горищі сарая.

 

"Правоохоронці спільно з кінологами перевірили прилеглу територію, всі можливі шляхи відходу злочинця. Завдяки злагодженим діям, чоловіка затримали. Його доправили до поліції для з'ясування всіх обставин. Вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває", – прокоментувала інспекторка.

Фото з сайту Нацполіції. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: