Напідпитку влетіли в паркан будинку. У Кривому Розі в ДТП постраждали двоє людей

ДТП
10.02.20 - 16:00

Учора ввечері в Центрально-Міському районі автівка в’їхала в огорожу приватного будинку. Крім водія, в салоні BMW перебували ще троє пасажирів. Визволяти постраждалих із розбитого авто допомагали місцеві мешканці. Вони зазначають, від компанії тхнуло алкоголем.

«9 лютого до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на одній із вулиць Центрально-Міського району. Водій автомобіля не впорався з керуванням. Марка автомобіля – BMW на іноземній реєстрації. Водій 1987-го року народження та пасажир 1980-го року народження - місцеві мешканці. Вони отримали тілесні ушкодження, їх ушпиталили в лікарню. Цю подію зареєстрували згідно з чинним законодавством. Встановлюють всі обставини ДТП», – прокоментувала нашим журналістам інспекторка відділу моніторингу Криворізького відділу поліції Катерина Денисенко.

 

Завідувач приймального відділення 2-ї міськлікарні Володимир Степанов підтвердив, що потерпілі в аварії перебувають у відділенні політравми в стані середньої тяжкості.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: