Нардеп Костянтин Павлов залучив додаткові кошти держбюджету для ремонтів у криворізьких школах

ОСВІТА
02.08.19 - 12:47

У 32-ій школі на Зарічному вже замінити вікна та завершують ремонт у приміщеннях. Кошти на оновлення навчальний заклад отримав завдяки депутатській субвенції.

«Традиційно частину того ресурсу, який у мене виходить залучити до міського бюджету, я направляю на підтримку установ муніципальної освіти. В цьому році це вже 10 установ, в яких проводять работи із заміни вікон на енергозберігаючі. Моя принципова позиція – як би важко не було, діти повинні зростати та вчитися в комфортних умовах. Контролюватимемо проведення робіт, щоб вони були виконані не лише в термін, а й з максимальною якістю», - підкреслив народний депутат України Костянтин Павлов.

 

«Цьогоріч ми вже замінили 30 вікон на енергозберігаючі, охопили класи, в яких будуть майбутні першокласники, де в них буде ігрова. Дуже приємно, що в цьому році ми охопили роздягальні для дітей, тому буде зручно і комфортно перевдягатися. Дуже приємно, що підтримує розвиток спорту Костянтин Юрійович. Нам цього року на мікрорайоні Зарічний відкрили стадіон зі штучним покриттям», - зауважила директорка 32-ої школи Альона Волик.

 

Наразі у школі завершують ремонт роздягалень. Його мають завершити до початку нового навчального року.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: