Наркотики, зброя, розбій та катування людей. На Дніпропетровщині затримали банду. Відео

КРИМІНАЛ
17.07.20 - 12:21

Учасники організованої злочинної групи протягом декількох років займалися розбійними нападами, продажем наркотиків, залякуванням та катуванням людей. П’ятьох активних членів банди затримали, їм повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, - повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.

За його словами, до складу групи входило щонайменше 10 осіб віком від 22-х до 45-ти років. Всі вони раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів. А один із затриманих перебував у міжнародному розшуку.

 

«Ми встановили їх причетність до скоєння низки злочинів на території Дніпропетровської області, в тому числі пов’язаних із викраденням людей, катуванням, вимаганням. Наразі ми проводимо обшуки і вже вилучили цілий арсенал. Там понад 30 одиниць різноманітної зброї, гранати, міни, тротилові шашки та майже п'ять тисяч набоїв різного калібру», - розповів Ігор Клименко.

 

Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, правоохоронці встановлюють осіб, які також можуть бути причетними до злочинної діяльності банди.

 

За вчинення злочинів за декількома кримінальними статтями зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

 

Джерело – Управління комунікації Нацполіції України.

 

Фото та відео відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: