Наші - найкращі! Криворізькі школярі здобули дві перемоги у міжнародній онлайн-виставці малюнків

ГОРДІСТЬ
28.10.21 - 10:56

У межах співпраці між Кривим Рогом та китайським містом Дунгуань, криворізькі школярі взяли участь у міжнародній онлайн-виставці малюнків SISTER CITY LINK 2021 Youth Painting Online Exhibition.  

У номінації The Best Painting перемогла Дар'я Рауба (Криворізька школа мистецтв №1). Переможцем у номінації The Most Popular Painting  став Дмитро Маляр (Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях»).

 

У виставці-конкурсі взяли участь представники семи країн – України, Південної Кореї, Португалії, Сербії, Ізраїлю, Китаю та Бразилії.

 

Кривий Ріг презентував 23 роботи юних митців. Це вихованці Школи мистецтв №1, Криворізького навчально-виробничого центру, Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Металургійного району, Палацу дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району, Станції юних техніків Саксаганського та Тернівського районів, Центру дитячої та юнацької творчості «Сонях», гімназії №95, школи № 15.

 

«Криворізька земля багата на таланти, і міська влада робить все необхідне, щоб створювати умови для їх підтримки та розвитку. Ми пишаємось нашими дітьми, які продемонстрували такий високий рівень робіт», -  зазначив заступник мера Кривого Рогу Сергій Мілютін.

 

Міжнародна онлайн-виставка відбулася за підтримки Генерального консула України в Китаї Дмитра Камкова.  

 

«Один із найважливіших елементів вибудовування партнерських відносин між Україною та Китаєм – спільні культурні молодіжні проєкти. Я дякую керівництву Кривого Рогу за підтримку юних талантів, які гідно представили нашу країну на міжнародному рівні», - зазначив Дмитро Камков.

 

Для підтримки творчості дітей та молоді у Кривому Розі, в межах Об'єднаної програми Вілкула-Павлова продовжується фінансування з міського бюджету всіх художніх та музичних шкіл, центрів дитячо-юнацької творчості, бібліотек, палаців культури, музеїв, виставкових залів, театрів та інших закладів культури та позашкільної освіти, у яких займаються близько 30 тисяч юних криворіжців.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: