Найближчими днями погода в Україні зміниться: опади, похолодання, сильний вітер

ПОГОДА
22.11.21 - 10:35

Найближчими днями погода в Україні почне змінюватись: прийдуть опади, похолодання та сильний вітер. Морози зміцніють до -10 градусів. 

Вже з вівторка, 23 листопада, погода в Україні почне змінюватись. До кінця тижня очікуються опади, похолодання та сильний вітер. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, - передає meteoprog.

 

У середу, 24 листопада, температура повітря помітно знизиться, особливо в нічний час доби. За словами синоптика, традиційно найхолодніше буде у східних та північних областях. Там морози зміцніють місцями до -10 градусів і навіть нижче. До п’ятниці включно, 26 листопада, утримається стійка та суха погода.

 

"Ближче до кінця тижня, 27 та 28 листопада, характер погодних умов суттєво зміниться. Атмосферний тиск почне падати, посилиться вітер південного та південно-західного напрямків, місцями до 15 – 20 м/с і розпочнуться опади переважно у вигляді дощу, що охоплять всю територію країни", - попередив синоптик.

 

Подекуди дощі будуть інтенсивними, на півдні України в неділю ймовірні окремі грози. Температура повітря суттєво підвищиться.

 

"До кінця місяця збережеться нестійкий характер погоди і говорити поки що про настання метеорологічної зими не доводиться", - резюмував він.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: