Не паліть сухотрав'я! Учора на Криворіжжі зайнялася масштабна пожежа. Відео

ПОЖЕЖА
28.07.20 - 9:39

Учора спалахнула масштабна пожежа за межами села Новокурськ Широківського району, - повідомляє обласний сайт ДСНС. За викликом направили відділення 17-ї ДПРЧ 3 державного пожежно-рятувального загону.

Пожежа виникла на відкритій території - зайнялась суха трава. Вогонь поширився на територію Широківського лісництва.

 

До місця пожежі додатково були залучені відділення 61 та 11 ДПРЧ, вогнеборці Гречаноподівської місцевої пожежної команди, а також співробітники лісового господарства.

 

Полум'я загасили о 00:25.

 

Вогнем знищено суху траву та підстилку змішаного лісу, а також пошкоджено хвойні та листові дерева. Вогонь поширився площею 8 га.
До гасіння займання залучено 21 чоловіків особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки, а також співробітників та спеціальну техніку комунального підприємства «Криворізький лісгосп».

 

 

Загалом минулої доби на Дніпропетровщині згоріло близько 97 гектарів рослинності. Наймасштабніші займання сухотрав’я палали у Широківському, Царичанському, Васильківському, Криничанському, Верхньодніпровському, Дніпровському, Петропавлівському, Новомосковському, Синельниківському, Покровському, Межівському, Апостолівському та Софіївському районах.

 

Відео нижче.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: