Не вірте! Ворог масово вкидає фейки про те, що мери міст та військових адміністрацій Дніпропетровщини утекли

ТЕРМІНОВО
03.03.22 - 12:08

Ворог проводить інформаційно-психологічну операцію проти мерів та начальників військових адміністрацій міст Дніпропетровщини. Дані про це отримано від військової розвідки та СБУ, - повідомив заступник керівника ради оборони області Микола Лукашук.

 «Особливо хочу ще раз нагадати про інформаційну війну. Вчора вдень ми отримали інформацію від військової розвідки та СБУ про створення тисяч груп у соціальних мережах, ботів, телеграм-каналів, мета яких – дестабілізація ситуації в області. Боти мають розповсюджувати дані про те, що Борис Філатов, Олександр Вілкул та ще кілька мерів великих міст області втекли за кордон, силам ТРО не видається зброя, область, міста, здали окупантам. Наголошую, що весь контент подібного характеру – фейковий», – повідомив М. Лукашук.

 

Він наголосив, що всі голови і цивільних та військових адміністрацій області на своїх робочих місцях, усі працюють.

 

Ворожими ботами та агентами  через соцмережі, месенджери та ТГ-канали здійснюються цілеспрямовані вкидання інформації про «нестачу зброї» в армії та підрозділів тероборони, паніку серед населення, заражену воду, нібито відсутність на місцях військових адміністрацій та мерів, заклики самим захоплювати зброю . ЦЕ ФЕЙКИ.

 

Мета – посіяти паніку та спричинити хаос. Особливо в тих містах, де поки що все нормально і готується оборона.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: