Не знайшли складу злочину. У Кривому Розі поліція завершила розслідування смертей братів загиблого мера Костянтина Павлова

КОМЕНТАР
09.02.22 - 13:10

Раптово виявилось, що слідчі закрили кримінальні справи за фактом загибелі братів міського голови Кривого Рогу Костянина Павлова — Андрія та Бориса Павлових. Щоправда, повідомили про це лише після інсайдів ЗМІ. Повідомляється, що справи закриті вже як декілька місяців.

Правоохоронці не знайшли складу злочину.

 

"Кримінальні справи закриті на основі статті 284 Кримінально-процесуального кодексу України у зв’язку з тим, що було встановлено відсутність у діянні складу кримінального правопорушення", — повідомила речниця Криворізького районного управління поліції  Оксана Лєсонєн.

 

Нагадаємо, 15 серпня 2021 року мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли застреленим у власному заміському будинку. Поруч з тілом лежала мисливська рушниця. Чоловік отримав смертельне поранення в груди.

 

Після цього, в жовтні був знайдений мертвим брат Костянина — Андрій Павлов. Експертиза показала, що чоловік помер в результаті алкогольного отруєння. Щоправда, жодних деталей щодо дивного "отруєння" громаді не надали.

 

В листопаді того ж року був знайдений повішеним двоюрідний брат загиблого криворізького міського голови — Борис Павлов.

 

До сьогодні слідство у справі загибелі самого мера закрите не тільки для суспільства, а й для рідних. Юристи заявляють, дружину та сина Костянтина Павлова не знайомлять з ходом слідства, реальними відеозаписами та свідченнями. Вони, нагадаємо, мають статус потерпілих у справі і мають відповідні права.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: