Недобрий вечір в хату! В'язень з колонії та криворожанки шахраювали на "продажу дров". Відео

КРИМІНАЛ
06.12.21 - 15:50

На Дніпропетровщині в ході спецоперації поліцейські затримали злочинне угруповання, яке ошукало громадян на понад мільйон гривень.

В Інтернеті фігуранти розміщували оголошення про продаж дров для опалювального сезону, але після одержання грошей зникали. Діяли шахраї майже на всій території країни.

 

3 грудня спецпризначенці КОРД припинили діяльність злочинної групи та викрили її учасників. Ними виявились четверо громадян: 35-річний організатор, який наразі відбуває покарання у виправній колонії. Виконавцями злочинів є дві жінки та 32-річний чоловік. За місцем мешкання фігурантів у Кривому Розі та Марганці, а також у виправній колонії Синельниківського району провели обшуки і вилучили наркотики, мобільні телефони, комп’ютерне обладнання, сім-карти, банківські картки та блокнот із «чорновими» записами.

 

У мережі Інтернет шахраї створювали оголошення, у яких пропонували продаж неіснуючого товару. Після отримання передплати, зникали. Приблизна сума завданих ошуканим людям збитків - понад мільйон гривень.

 

Організатору повідомили про підозру у вчиненні шахрайства.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: