Нехай у Новому році здійсняться всі бажання та задуми! - Юрій Вілкул привітав криворіжців з прийдешніми святами

ПРЯМА МОВА
31.12.21 - 13:15

Секретар міської ради - виконуючий обов’язки Криворізького міського голови привітав містян з Новим роком та Різдвом Христовим.

«Для нашої великої криворізької родини цей рік став роком справжніх випробувань. Але ми вистояли!  Як завжди, у тяжкі часи – ми об'єдналися. І, дбайливо зберігаючи створене раніше, продовжили рух уперед.

Разом з вами ми розпочали реконструкцію мікрорайонів, будували нові дороги, ремонтували лікарні, школи та амбулаторії. При подорожчанні цін на газ та електрику місто взяло на себе безпрецедентне додаткове фінансове навантаження та зберегло старі тарифи на тепло.

Було реалізовано єдиний в Україні проєкт безкоштовного проїзду. Кривий Ріг, як завжди, показав країні свій сталевий характер!

На наступний рік ставимо перед собою високі цілі та амбітні плани – зробити рідне місто ще кращим та комфортнішим для кожного мешканця.

Ми збережемо та збільшимо всі соціальні програми допомоги криворіжцям. Збережемо й безкоштовний проїзд.

Продовжимо перспективний розвиток Кривого Рогу. Буде проведено реконструкцію ще кількох мікрорайонів, проспектів, обов'язково будемо робити й внутрішньоквартальні дороги.

Розпочнемо безпрецедентну програму з термомодернізації багатоповерхівок, шкіл, лікарень та дитячих садків. Закінчимо капремонт інфекційної лікарні та капітально відремонтуємо інші медзаклади. Продовжимо розвивати міський транспорт і закупимо нові трамваї.

Упевнений, разом з вами, шановні криворіжці, ми все заплановане, як і багато іншого, – обов'язково виконаємо!

Від щирого серця бажаю кожному добра, міцного здоров'я та щастя, добробуту, щоб у кожній сім'ї панували мир і любов, упевненість у завтрашньому дні!

І нехай у Новому році здійсняться всі ваші бажання та задуми!»

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: