Нещасний випадок на «Арселорі»: постраждалих криворіжців доставили до опікового центру Дніпра

ЕКСКЛЮЗИВНО
26.02.19 - 18:15

Як ми повідомляли раніше, в агломераційному цеху № 2 підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» травмувалися четверо працівників підрядної організації «КривбасМеталСтіл».

 Як стало відомо журналістам ТРК "Рудана", учора на пульт швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про нещасний випадок, що стався на аглофабриці АМКР в Інгулецькому районі. Під час виконання робіт отримали опіки четверо працівників.

«По прибутті було з’ясовано що стався витік гарячої пари під тиском, працівники отримали опіки І, ІІ та ІІІ ступеня тяжкості - практично у всіх пошкоджено обличчя, шия, кінцівки, у деяких — грудна клітина, тому це вимагає особливого підходу до лікування», — зауважив заступник головного лікаря міської станції швидкої допомоги Артур Кривець.

 

Усі травмовані — працівники підрядної організації «КривбасМеталСтіл». Їх терміново доставили до другої міськлікарні, а звідти — до обласного опікового центру Дніпра. Представники підприємства запевняють, що роблять усе, аби травмовані отримали необхідну медичну допомогу.

«Ми компенсуємо всі витрати на лікування потерпілих, мета одна — аби люди були реабілітовані і пройшли курортно-санаторне лікування. На даний момент проходить збір донорської крові, у разі необхідності підприємство невідкладно її придбає», — зазначила юрисконсульт ТОВ «КривбасМеталСтіл» Альона Упілкова.

 

Подробиці резонансної події з’ясовують у Криворізькому відділі поліції.
«26 лютого до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них було доставлено чотирьох осіб із тілесними ушкодженнями у вигляді термічних опіків. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою», — прокоментувала інспектор відділу моніторингу Криворізького відділу поліції Оксана Лєсонєн.

 

Тим часом, підтримку травмованим працівникам готове надати підприємство «АрселорМіттал Кривий Ріг». За умови медичних рекомендацій, компанія організує транспортування потерпілих для реабілітації в європейській клініці.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: