Нескорені, спортивні, непереможені. Криворізькі інвіктуси завоювали 7 медалей у змаганні

ВІЙСЬКОВІ
14.12.20 - 10:39

Учора відбулися національні онлайн-змагання «Ігри нескорених 2.0», на яких феєрично виступили криворізькі ветерани АТО.

Як ми писали, Ігри Нескорених 2.0 online - це новітній формат мультиспортивних змагань для реабілітації поранених військовослужбовців та ветеранів, відновлення через спорт та фізичні заняття. Змагання проводять віртуально через суворі карантинні обмеження.

 

Ігри відбулися у шести видах спорту: легка атлетика, пауерліфтинг, стрільба з лука, плавання, веслування на тренажері, велоспорт.

 

За першість поборолися 18 "нескорених" криворізьких бійців. Вони вибороли у змаганні 7 медалей: 2 золотих, 3 срібних і 2 бронзових.

 

Золото завоював Ігор Павлов у плаванні на 50 метрів, срібло виборов Василь Стуженко. У плаванні на 100 метрів перемогу здобув Ігор Майстренко. Ігор Павлов також показав найкращий результат у веслуванні на тренажерах. Олександр Данилюк посів друге місце у бігу на 400 метрів. Юрій Горбачов завоював бронзу у штовханні ядра. У категорії велоспорт на шосе - третє місце п'єдесталу зайняв Ігор Бондаренко.

 

"Було б іще більше нагород, але з відеофіксацією у двох учасників виникли проблеми, на жаль, - прокоментував результат наших інвіктусів промоутер команди Микола Колесник. - Головне - не медалі, вони й так уже всі переможці. Головне, що в місті є справжня команда INVICTUS KRYVBAS, є реабілітація тих, хто був на війні, через спорт, через тренування, через турніри і змагання".

 

За надані для змагань локації, можливості позмагатися на доріжках боулінгу, а також смаколики, дружбу й партнерство інвіктуси подякували СК КБ-75.

 

Як ми писали, криворізький ветеран АТО Василь Стуженко, єдиний представник Дніпропетровщини у національній збірній України, візьме участь у міжнародних "Іграх нескорених", які мають відбутися 2021 року у Гаазі.

 

 

Фото Миколи Колесника.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: