Новий гендиректор "АрселорМіттал Кривий Ріг" - Мауро Лонгобардо. Хто він?

ОФІЦІЙНО
16.12.19 - 9:32

З 2020 року потужний металургійний гігант «АрселорМіттал Кривий Ріг» очолить новий керівник - Мауро Лонгобардо.

Як ми вже повідомляли, нинішній генеральний директор Парамжит Калон відпрацює до кінця 2019 року, після чого залишить Групу Арселор.

 

"У корпорації тепло подякували пану Калону за внесок у розвиток компанії впродовж останніх 11 років роботи, побажали йому подальших успіхів у кар'єрі, - повідомляє пресслужба підприємства. - При ньому була значно розширена інвестиційна програма українського підприємства, реалізовано цілу низку ключових проєктів, без яких сьогодні вже неможливо уявити гірничо-металургійний комбінат у Кривому Розі. Це установка ПВТ для ДП-9, модернізація ДП-6, оновлений комплекс коксових батарей №№ 5 і 6, побудовані з нуля МБЛЗ-2,3, технічне переозброєння гірничо-збагачувального виробництва, реконструкція дрібносортного стану «250-4» і багато інших проектів. Саме за активної участі пана Парамжита Калона значно прискорилися темпи модернізації виробництва, суттєво зросли обсяги капітальних і операційних витрат «АрселорМіттал Кривий Ріг».

 

З 1 січня 2020 року генеральним директором «АрселорМіттал Кривий Ріг» офіційно призначать Мауро Лонгобардо.

 

У пана Лонгобардо - великий послужний список. Зокрема, з 2002 по 2006 рр. він працював в «Tenaris» (Італія) у сфері якості, технології та розробки нової продукції.

 

Потім переїхав до Аргентини, де забезпечував контроль різних виробничих об'єктів на місцевому підприємстві.

 

У 2010 році його перевели в Дубай на пост директора з координації міжнародних продажів труб сортаменту нафтопромислу.

 

Він також працював комерційним директором і регіональним менеджером з перспективних країн Близького Сходу (Ірак, Катар, Оман, Ємен, Пакистан, Сирія, Ліван і Йорданія).

 

З 2013 по 2015 рр. пан Лонгобардо працював на Челябінському трубопрокатному заводі (ЧТПЗ) на посаді заступника генерального директора зі стратегії, технології та розвитку.

 

Після цього перейшов в «Інтерпайп» (Дніпро), ставши заступником гендиректора з виробництва в Україні. З лютого 2018 року приєднався до Групи як гендиректор «Arcelormittal Tubular Products Jubail».
 

 

Пан Лонгобардо навчався у Міланському технічному університеті (Італія) за фахом «Матеріалознавство». Він з відзнакою закінчив школу менеджменту Sloan при Массачусетському технологічному інституті (Бостон).

 

Також пройшов навчання за прискореною програмою підготовки магістрів у школі менеджменту та бізнесу Аргентинського університету (Буенос-Айрес).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: