"Обібрали до трусів". Виконавча служба Кривого Рогу виставила на аукціон жіноче спіднє

СОЦІУМ
17.02.21 - 14:06

Пікантний товар виконавча служба Довгинцівського району Кривого Рогу арештувала й вилучила у продавчині, яка торгувала ним на тротуарі. Труси нові, на них є етикетки.

Згідно з інформацією на сайті електронних торгів, лот виставляється у продаж вдруге, тепер – за зниженою ціною, бо у першому раунді трусики нікого не зацікавили. 

 

Купити таку білизну "з молотка" можна за ціною від 19,41 грн. Опис лота на сайті звучить наступним чином: "Спідня жіноча білизна, зеленого кольору з чорним візерунком, фірма "BAMBOOPIDRE", розмір ХL".

 

Як повідомляє пресслужба СЕТАМ, 36 лотів з жіночою білизною конфіскували в жінки, яка незаконно торгувала нею на тротуарі, у не призначеному для цього місці. Торік у серпні суд ухвалив рішення оштрафувати порушника і конфіскувати товар, який він продавав, тобто труси.

 

Усього на сайті СЕТАМ близько 50 подібних пропозицій. 

 

Але спідня білизна – то ще не найдивніший лот. 

 

Наприклад, у Харківській області пропонують зв'язку ключів за 2 грн, металеву трубу за 10 грн і  мішок за 5 грн. А ще мобільний телефон Nokia Xpress Music (бонусом йде сімкарта «Київстар») за 135,10 грн, знову-таки з Кривого Рогу.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: