Обпечені працівники «КривбасМеталСтіл» перебувають у реанімації обласного опікового центру

ЕКСКЛЮЗИВНО
06.03.19 - 11:32

Як ми вже повідомляли, 25 лютого в агломераційному цеху № 2 підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» травмувалися четверо працівників підрядної організації «КривбасМеталСтіл».

Як стало відом журналістам "Рудани", постраждалі наразі продовжують лікування в Дніпрі. Вони перебувають у реанімації обласного опікового центру. Медики провели низку операцій, втім, до одужання ще далеко. Усе залежить від спільних зусиль лікарів, хворих і керівництва підприємства, кажуть у медзакладі.

 

 

«На даний момент, усім постраждалим проведені операції — рання накректокомія в області верхніх та нижніх кінцівок. Рани закриті ксеношкірою та синтетичним покриттям гаразолін. Тільки спільними зусиллями лікарів, родичів та адміністрації підприємства можна вирішити цю проблему і вилікувати всіх постраждалих», — пояснює журналістам "Рудани" в. о. завідуючого опіковим відділенням обласного опікового центру Сергій Сташевський.

 

 

«Хочу зазначити, що адміністрація підприємства ставиться до своїх співробітників дуже сердечно. Лікування дороговартісне — 10 тисяч гривень на добу. Постраждалі наразі забезпечені всім необхідним», — розповів заступник головного лікаря з хірургічної частини, в. о. завідуючого відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Дмитро Лещев.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: