Обсервація у 14-ій криворізькій лікарні: як забезпечені медики й пацієнти?

КОМЕНТАР
28.04.20 - 13:04

У Криворізькій міській лікарні №14 зараз на обсервації перебуває 31 людина. Як ми писали, туди були направлені 39 людей складної соціальної групи (особи без певного місця проживання, колишні нарко- та алкозалежні), у яких запідозрили коронавірус.

Це - підопічні реабілітаційного центру протестантської церкви.

 

Восьмеро з цих людей, після позитивного тесту на COVID-19, були переведені в інфекційну лікарню, тож зараз в обсервації залишився 31 пацієнт.

 

"На кожного з пацієнтів відкрили історію хвороби, проводять обстеження і лікування їхніх хронічних захворювань, не пов'язаних з коронавірусом. Поведінка пацієнтів задовільна", - каже головний лікар 14-ї лікарні Володимир Онищук.

 

Лікарня взята під охорону гвардійців. По периметру території провели освітлення, зміцнили двері й вікна.

 

Усіх медиків лікарні протестували на коронавірус - результати негативні. Згідно з протоколом, сьогодні, на четвертий день, їм проведуть повторне тестування.

 

Головлікар 14-ї лікарні Володимир Онищук запевнив криворіжців, що лікарня повністю забезпечена сертифікованими засобами індивідуального захисту і медикаментами, повним комплектом засобів захисту, враховуючи комбінезони та захисні окуляри.

 

Володимир Онищук спростував фейкову інформацію, поширену в мережах про брак та погану якість засобів індивідуального захисту.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: