Оце так не поділили рибку! У Кривому Розі чоловік убив 19-річного хлопця і втопив тіло

КРИМІНАЛ
19.09.19 - 15:26

18 вересня колегія суддів Жовтневого райсуду Кривого Рогу ухвалила вирок 39-річному чоловіку за вбивство та крадіжку. Чоловік відсидить 8 років за ґратами. Про це повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду.

У травні 2017 року на поверхні водойми біля бази відпочинку «Авангард» в селі Мар’янівка Криворізького району знайшли труп юнака з тілесними ушкодженнями. Загиблим був 19-річний хлопець, який проходив стажування на цій базі відпочинку. Про зникнення хлопця ще в листопаді 2016 року заявляла до поліції його родичка.

 

Розслідування встановило, що в листопаді 2016 року на території бази охоронець (згодом - обвинувачений Ф.) та 19-річний стажер, будучи напідпитку, посварились. Вони не могли поділити між собою улов риби. Сварка закінчилась тим, що громадянин Ф. вистрелив з мисливської рушниці в ліве стегно юнака.

 

Поранений хлопець викликав таксі, щоб поїхати до лікарні та вирішив забрати з собою виловлену ними рибу. Це спричинило чергову бійку, під час якої охоронець схопив ножа та вдарив жертву в шию.

 

Щоб уникнути відповідальності за злочин, чоловік зв’язав ноги загиблого мотузкою та, прив’язавши сітку з камінням, втопив його тіло у водоймі. Після цього він забрав телефон Lenovo у вбитого.

 

На судовому засіданні обвинувачений частково визнав свою вину у злочинах, заперечуючи наявність умислу до позбавлення життя потерпілого. Однак прокурор повністю довів вину злочинця під час судового розгляду.

 

Вироком колегії суддів обвинуваченому Ф. призначили покарання у вигляді 8 років за ґратами.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: