Опалювальний сезон у Кривому Розі закінчиться в п’ятницю, 1-го квітня, - Катриченко

КОМУНАЛКА
31.03.22 - 16:09

Середньодобова температура зовнішнього повітря в Кривому Розі три дні поспіль перевищує +8℃, тому опалювальний сезон закінчиться в п’ятницю, 1-го квітня.

Завдяки злагодженій роботі всіх комунальників, весь опалювальний сезон пройшов стабільно, і навіть в умовах війни у криворіжців було тепло в будинках.

 

Заступник міського голови Кривого Рогу Олександр Катриченко провів робочу нараду щодо роботи підприємств теплогенерації міста та завершення опалювального сезону 2021/2022. На котельні КПТМ «Криворіжтепломережа» він зустрівся з працівниками підприємства.

 

«Від імені керівництва міста дякую всім комунальникам за те, що навіть в умовах війни у криворіжців було тепло в домах. Ви працюєте в посиленому режимі 24/7, не тільки забезпечуючи місто теплом, а й допомагаєте зміцнювати оборону Кривого Рогу. Необхідно розпочати відповідні роботи до завершення цього опалювального сезону. А на наступний день розпочати підготовку до наступного», - сказав Олександр Катриченко.

Згідно з вимогами законодавства, закінчення опалювального сезону відбувається тоді, коли три доби поспіль середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує +8℃.

«29 березня середньодобова температура зовнішнього повітря була +9,5℃, 30 березня +10℃. Якщо сьогодні температура зовнішнього повітря перевищить 8℃, то в 00:00 першого квітня в місті Кривий Ріг завершиться опалювальний сезон, крім лікарень зі стаціонаром та пологових будинків», - сказав Катриченко.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: