Опозиційні депутати вимагають створити в Раді комісію з розслідування смерті мера Кривого Рогу

ДУМКА
08.09.21 - 12:04

Опозиційні депутати вимагають створити в Раді ТСК з об'єктивного розслідування обставин смерті мера Кривого Рогу.

Депутати не вірять в офіційну версію «самогубства» Костянтина Павлова, а така тимчасова слідча комісія, на думку народних обранців, допоможе дізнатися правду про те, що насправді сталося з Павловим 15 серпня.

 

Про це сказав нардеп Нестор Шуфрич під час виступу в Раді:

"Хочу від імені фракції звернутися, колеги, до всіх нас. Ви знаєте, що в Кривому Розі сталася трагедія - загинув Криворізький міський голова Костянтин Павлов. І ми отримали звернення Криворізької міської ради щодо створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України про вивчення і розслідування обставин смерті Павлова".

Шуфрич підкреслив, що нардепи від його політсили не вірять у версію правоохоронців щодо самогубства Костянтина Павлова.

 

"Ми - за те, щоб правду дізналися народні депутати України, українське суспільство, і, безумовно, насамперед, - жителі славного міста Кривий Ріг", - сказав він.

 

Крім того, Шуфрич нагадав, що Павлов був не тільки обраним головою Кривого Рогу, а й народним депутатом 7-го і 8-го скликань.

 

"Абсолютно переконаний, що ми об'єднаємося в бажанні дізнатися правду і тільки правду з поваги до пам'яті нашого колеги. Я не вірю, що він пішов з життя саме таким шляхом. Ми повинні об'єктивно зробити все, щоб поза політикою дізнатися про те, що насправді відбулося. Це, в першу чергу, повага до його сім'ї, Кривого Рогу, Верховної Ради, депутатом якої він був. Сподіваюся, що проєкт постанови, який буде зареєстрований, буде вами опрацьований швидко, будуть надані кандидатури, і ми зможемо разом з уповноваженими на це органами державної влади дізнатися про те, що відбулося насправді", - підсумував Шуфрич.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: