О.Вілкул вручив атестати випускникам із Херсонщини. Де можна отримати документ?

ВАЖЛИВО
20.06.22 - 17:40

З 20 червня у Криворізькому природничо-науковому ліцеї стартував друк додатків та видача документів про освіту випускникам 9-х та 11-х класів Херсонської області. Місце видачі документів про освіту не буде змінюватися до деокупації Херсонської області. Якщо хтось не отримає документи, то вони зберігатимуться впродовж року в цьому ліцеї.

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул сказав:

 

«Кривий Ріг вже став другою домівкою для багатьох переселенців із Херсонщини. В місті перебувають понад 30 тисяч вихідців із цього регіону. Зокрема тих, кому нема де жити, місто забезпечує місцями для проживання в школах, дитсадках та гуртожитках, організовує гаряче харчування та надає медичну й психологічну допомогу. А зараз ще організовує видачу свідоцтв про закінчення шкіл для випускників 9-х та 11-х класів із Херсонщини».

 

Криворізька військова адміністрація, окрім питань самого міста та фронту, займається питаннями відновлення життєдіяльності звільнених територій Херсонської області з боку Кривого Рогу.

 

"Це питання відновлення інфраструктури газу, електро- і водопостачання. Також займаємося і забезпеченням продуктами, питаннями медицини, відновленням правопорядку. Весь комплекс питань, що виникають, ми вирішуємо. До мене звернулося керівництво Херсонської обласної адміністрації, щоб ми допомогли у Кривому Розі видати атестати тим діткам, які закінчили школу в Херсонській області: як на окупованій території, так і на звільненій. Звичайно ж, ми відгукнулися на це прохання, як і на всі інші. Ми вже отримали 16,5 тисячі атестатів для юних херсонців і сьогодні розпочали видачу. Отримати цей атестат може або сама дитина, або родичі, або будь-хто за довіреністю. Ці атестати зберігатимуться у нас близько року. Серед херсонських випускників - багато медалістів. Сьогодні для мене була велика честь вручити дві золоті медалі двом дуже хорошим дівчатам. Усі випускники - великі молодці, я бажаю їм чудового майбутнього у нашій незалежній Україні! Продовжуємо разом працювати і продовжуємо надавати допомогу кожному, хто потребує», – сказав Олександр Вілкул.

 

Випускниця школи з Малої Олександрівки Вікторія Онищенко, яка здобула золоту медаль, сказала: «Я вірю, що все буде у нас добре, ми переможемо! А у планах у мене вступити до університету. Я дуже довго йду до цієї мети та вірю, що все вийде!»

 

Шановні батьки і випускники Херсонщини!

 

Отримати документи можна з 10:00 до 15:00 (понеділок-п’ятниця) у Криворізькому природничо-науковому ліцеї за адресою: м. Кривий Ріг, вул Володимира Великого, 32-А (Саксаганський район).

 

Отримати документи можуть:

 

випускник, один із батьків, інші законні представники, інші особи з довіреністю, посвідченою нотаріально або керівником підприємства, установи, організації, органу місцевого самоврядування. При собі мати посвідчення особи та документ з оцінюванням результатів навчання випускника.

 

ВАЖЛИВО‼  Визначено заклади освіти Херсонської області, уповноважені організувати видачу документів та додатків до них у Криворізькому природничо-науковому ліцеї, та відповідальні, до яких можна звертатися по телефону з таких питань: 

 

 

 Білокриницький опорний заклад загальної середньої освіти I-III ступенів

Відповідальні за видачу документів для випускників м.Херсон та Херсонської територіальної громади: 

  •  Аліна Вікторівна 0509075838, Людмила Леонідівна 0687971573

 

 Великоолександрівська загальноосвітня школа I-III ступенів No1

Відповідальна за видачу документів для випускників для випускників Асканія Нова, Бериславської, Бехтерської, БілозерськоЇ, Борозенської, Великокопанівської, Великолепетиської, Великоолександрівської, Виноградівської, Верхньорогачицької, Таврійської територіальних громад

  • Анжеліка Олександрівна 0967284084

 

Давидивобрідська загальноосвітня школа I-III ступенів

відповідальна за видачу документів випускникам Високопільської, Генічеської, Голопристанської, Горностаївської, Дар’ївської, Чаплинської територіальних громад: 

  • Алла Анатоліївна 0975242741

 

Малоолександрівська загальноосвітня школа I-III ступенів

Випускникам Долматівської, Зеленопідської, Іванівської, Каланчацької, Калинівської, Каховської, Костянтинівської, Кочубеївської, Лазурненської,Любимівської, Милівської, Мирненської, Музиківської, Нижньосірогозької територіальних громад:

  • Алла Володимирівна 0675964384, 
  • Валерія Віталіївна 0965285249, 0957092124

 

 Трифонівська загальноосвітня школа I-III ступенів

Для випускників Новокаховської, Новомиколаївської, Нововоронцовської, Новоолександрівської, Новорайської, Новотроїцької, Олешківської, Присиваської,Рубанівської територіальних громад. 

  • Наталя Георгіївна 0971874102
  • Іванна Іванівна 0960424804

 

Високопільський ліцей Херсонської обласної ради

Для випускників Скадовської, Станіславської, Тавричанської,  Тягинської, Хрестівської, Чорнобаївської, Чулаківської, Ювілейної територіальних громад, Таврійського навчально-реабілітаційного центру ХОР, Старозбур'ївської спеціальної школи ХОР, Чорнобаївської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів ХОР, КЗ "Навчально-виховний комплекс "Школа гуманітарної праці" ХОР, Генічеської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів ХОР, Калинівської спеціальної школи ХОР,  Новокиївської спеціальної школи ХОР, Сиваської спеціальної школи ХОР, Херсонської спеціальної школи ХОР, Херсонського наукового ліцею ХОР, КЗ "Ольгівський науковий ліцей-інтернат" ХОР, Високопільського ліцею ХОР.

  • Людмила Анатоліївна 0974171827

 

Місце видачі документів про освіту не буде змінюватися до деокупації Херсонської області. Невидані документи зберігатимуться впродовж року. Додатково повідомляємо: для вступу у вищі навчальні заклади на території України достатньо знати серію та номер документу про освіту, який можна  отримати за вказаними телефонами.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: