Пандуси, тактильна плитка, розворотне кільце: у Кривому Розі триває будівництво та ремонт доріг

АКТУАЛЬНО
19.06.19 - 13:40

Наприкінці червня у Кривому Розі розпочнеться облаштування тротуарів з пандусами і з'їздами на основних дорогах.

Крім того, триває наведення ладу на внутрішньоквартальних дорогах.

 

Серед великих дорожніх проєктів 2019 року - капітальний ремонт вулиці Толстого від вул. Української з виїздом на вул. Купріна.

 

«Крім безпосередньо капремонту дорожнього полотна, буде змінено й режим дорожнього руху на цій ділянці. Він буде двосторонній, щоб не створювати труднощів і проблеми для автомобілістів. Встановимо всі необхідні дорожні знаки. Це все робимо для організації безпечного дорожнього руху. Зараз облаштовуємо кільцевий рух на дотичних вулицях Авіаційна та Купріна», - пояснив заступник мера Олександр Катриченко.

 

Нагадаємо, для поліпшення транспортного забезпечення мешканців Смички було прийнято рішення про продовження тролейбусного маршруту №24 (Східний-2 - зуп. Авіаколедж).

 

Для цього і будують місце для розвороту тролейбуса.

 

До кінця року буде завершено капремонт однієї з найдовших міських автомагістралей по вулиці Сергія Колачевського.

 

Стартували роботи з будівництва полотна від мікрорайону Сонячний до Ювілейного.

 

«Це абсолютно новий підхід до будівництва доріг у нашому місті. Крім того, що ми встановлюємо сучасне світлодіодне освітлення, робимо розмітку, бордюри, враховуємо потреби водіїв та пішоходів з обмеженими можливостями. Зокрема, обов'язково облаштовуємо пандуси, з'їзди, укладаємо тактильну плитку», - резюмував Олександр Катриченко.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: