Партія "Кокошник"? Оля Полякова оголосила про свій похід у політику

ПОДІЯ
29.05.19 - 16:44

Українська поп-діва Оля Полякова вирішила створити свою політичну партію. За словами співачки, це буде «перша жіноча партія України».

Про це Оля Полякова заявила у відео на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 

 

Співачка зазначила, що жінки є «силою України». Також додала, що не хоче більше віддавати свій голос за відомих людей у списках.

 

 

«Я не хочу бути статистом і кнопкодавом. Мені необхідний досвід! Тому офіційно заявляю п – я оголошую про створення партії, яка буде відповідати запиту в суспільстві. Щоб уникнути маніпуляцій, кажу відразу – партія не братиме участь на виборах 21 липня. Проте я створюю її саме зараз. Тому що саме зараз суспільство готове змінювати систему. Тисячі жінок мене чують і поділяють мої цінності. Ще раз підкреслю, моя мета – не потрапити до парламенту будь-якою ціною, а зібрати сильну і талановиту команду жінок, яким я зможу довіряти і з якими ми досягнемо мети тоді, коли будемо до цього готові», – наголосила Полякова.

 

Як ми раніше повідомляли, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук також заявив про свій похід у політику. Він створив партію "Голос".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: