Підготовка до виборів: представники ОБСЄ прибули до Кривого Рогу

АКТУАЛЬНО
01.07.19 - 16:39

Дострокові парламентські вибори в Україні - у полі зору міжнародних спостерігачів. Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ зареєструвало в Україні 115 своїх представників, частина з них стежитимуть за виборчим процесом і в Кривому Розі.

Довгострокові спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ — Акінола Акінсанья з Великої Британії та Кріста Мюллер із Німеччини - вже встигли провести низку зустрічей у місті й дізнатися про хід підготовки до виборів.

«Ми вже відвідали окружні комісії на території міста й дізналися, що всі представники задоволені підтримкою місцевої влади», — зазначив представник ОБСЄ з Великої Британії Акінола Акінсанья.

 

«Ми робимо все необхідне, щоби створити належні умови для виборчого процесу. Наразі в місті сформували 296 виборчих дільниць», - прокоментував мер міста Юрій Вілкул.

 

Міський голова розповів представникам міжнародної місії про специфіку Кривого Рогу, його промисловий потенціал, розвиток екологічних, молодіжних та соціальних програм, підтримку переселенців.

«Нині їх у місті 17 тисяч. На облаштування на новому місці внутрішньо переміщених осіб місто виділило з бюджету 70 мільйонів гривень», — розповів іноземним гостям Юрій Вілкул.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: