"Підірву міст динамітом, бо зрадила дружина". Криворізька поліція затримала неадекватного «мінера»

КРИМІНАЛ
19.08.20 - 11:35

19 серпня о другій годині ночі до поліції зателефонував чоловік та заявив, що він має автомат Калашникова, РПГ, 5 гранат, 2 пачки патронів, 2 шашки, 5 динамітів та збирається підірвати міст у селі Лозуватка. 

На місце виїхали ТОРівці, вибухотехніки та кінологи. Телефоном зловмисник стверджував, що знає про відповідальність за такі дії. Він заявив, що до цього його спонукала зрада дружини.

 

Інспектори ТОР разом із вибухотехніками ретельно обстежили міст, але жодних вибухових пристроїв чи небезпечних предметів не виявили, тож почали пошук заявника. 

 

Довго шукати не довелось. Невідомий чоловік сам вибіг на проїзну частину із сокирою в руках та почав бігти за службовими автомобілем із погрозами. Це і був псевдомінер - раніше судимий 33-річний місцевий мешканець.

 

Поліцейські спробували заговорити з чоловіком, але він відреагував агресивно та почав кидатись на правоохоронців. Коли йому повідомили, що за такі дії його затримають, неадекватний чолов'яга кинувся до будинку, вистрибнув із заднього вікна та побіг у бік річки. 

 

 

Копи знайшли правопорушника, його довелось угомонити сльозогінним газом та кайданками.

 

Псевдомінера передали слідчим районного відділення поліції. Відкрили кримінальне провадження за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Порушника затримали, зараз тривають слідчі дії. 

 

Якщо вину доведуть, йому загрожуватиме позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

 

Джерела - КВП та патрульна поліція Кривого Рогу

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: