Підозрюваного у замаху на вбивство 23-річного криворіжця взяли під цілодобовий домашній арешт

КРИМІНАЛ
30.07.19 - 13:02

Як ми вчора писали, уранці 27 липня у Покровському районі 28-річного чоловіка порізали ножем. У цьому підозрюють його 23-річного раніше судимого товариша. Жовтневий районний суд обрав йому запобіжний захід.

«Як встановлено органом досудового розслідування, 27 липня о 4-й ранку підозрюваний Ш. випадково зустрів свого 28-річного знайомого біля одного з будинків на бульварі Маршала Василевського. Між ними стався конфлікт, в ході якого підозрюваний своїм ножем наніс знайомому не менше двох ударів у черево, один удар у грудну клітину та шию. Вважаючи, що такими діями спричинив смерть потерпілому, зловмисник залишив місце скоєння злочину. Однак смерть потерпілого не настала, оскільки його вчасно було виявлено і госпіталізовано до лікарні», – йдеться у повідомленні пресслужби суду.

 

23-річному молодику вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 115 КК України – закінчений замах на вбивство.

 

Прокурор просив слідчого суддю обрати підозрюваному Ш. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Захисник та підозрюваний заперечували проти задоволення зазначеного клопотання, аргументуючи це необґрунтованістю підозри.

 

За результатами розгляду клопотання, слідчий суддя вирішив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із носінням електронного браслету на нозі, який контролюватиме та фіксуватиме місце перебування підозрюваного.

 

Ухвала слідчого судді не набрала законної сили та може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом п’яти днів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: