Підприємець привласнив 1,6 млн грн під час ремонту дитячого відділення криворізького тубдиспансеру

КРИМІНАЛ
21.06.19 - 9:36

Директорові товариства, яке привласнило бюджетні кошти під час ремонту дитячого відділення протитуберкульозного диспансеру, повідомили про підозру. Його махінації задокументували фахівці Управління захисту економіки, Нацполіції та прокуратури Дніпропетровської області.

Про це повідомили у прес-службі УЗЕ Дніпропетровської області.

 

 

«Правоохоронці встановили, що влітку 2018 року товариство - переможець торгів здійснювало реконструкцію покрівлі будівлі дитячого відділення криворізького протитуберкульозного диспансеру. Роботи проводили згідно з укладеним договором на суму 3,6 мільйона гривень.

 

На підставі наданих керівником підрядної організації документів про виконання робіт, товариству було перераховано бюджетні кошти у повному розмірі.

 

Однак, підприємець відобразив у актах виконаних робіт недостовірні дані щодо їхнього виконання, бо фактично роботи не були виконані остаточно.

 

Як результат, директор товариства привласнив 1,6 мільйона гривень, чим завдав збитків бюджету», – йдеться у повідомленні.

 

19 червня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 5 статті 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

 

Досудове розслідування триває. Правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: