Пішла з життя відома в Кривому Розі науковиця, викладачка КДПУ Лариса Донченко

ЖАЛОБА
15.05.21 - 9:14

Увечері 14 травня пішла в засвіти кандидатка філологічних наук, викладачка Криворізького педагогічного університету Лариса Олексіївна Донченко. Сумну звістку повідомили на факультеті української філології КДПУ. 

"Ми знаємо її як талановиту науковицю, цікаву викладачку, життєрадісну людину. Лариса Олексіївна стояла біля витоків нашого факультету, багато сил власної душі віддала для його розвитку, виховала багато поколінь студентів. Була доброзичливою до людей, уміла підняти настрій. Миру і спокою Вашій душі, Ларисо Олексіївно. Поховання відбудеться в рідному селі Лариси Олексіївни", - зазначили колеги Донченко.

 

Численні студенти, яким Лариса Олексіївна прищепила любов до рідного слова й культури, згадують її теплим і вдячним спогадом. 

 

"Як жаль... Дуже шкода... Минув 21 рік, як я закінчила навчання, але досі пам'ятаю цю життєрадісну, енергійну, веселу людину і чудового викладача. Приходила на пару і всіх заряджала позитивом. Світла пам' ять", - написала про свою викладачку Наталія Завідняк.

 

"Неможливо повірити. Невимовний сум і запитання: Чому? Залишається багато спогадів і щемний біль. Світла і вічна пам'ять", - сумує Євгенія Тімченко.

 

"Вічна пам'ять...Лариса Олексіївна була Людиною з великої літери...Щирі співчуття рідним і близьким!" - висловлює Тетяна Телепей.

 

Редакція ТРК "Рудана" висловлює щирі співчуття родині померлої науковиці...Світла пам'ять.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: