Пішов у небуття Станіслав Гайдар - громадський діяч, колишній директор Криворізького цирку

ЖАЛОБА
20.02.19 - 14:38

Пішов у небуття Станіслав Григорович Гайдар - громадський діяч, директор Криворізького державного цирку (1981 – 2012 роки).

Колеги, які добре знали цю людину, відгукуються про нього з великою шаною і теплою згадкою:

 

"Українська циркова спільнота висловлює щирі співчуття з приводу смерті Станіслава Гайдара - видатного державного і громадського діяча, директора Криворізького державного цирку у 1981 – 2012 роках, великого патріота України.

Пішла з життя людина, яка заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Внесок Станіслава Григоровича у становлення української циркової культури важко переоцінити.

 

Станіслав Гайдар - постать неординарна в українському цирковому мистецтві, адже його організаційна та творча діяльність - це постійний пошук, постійне новаторство.

Він усе життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю, був людиною виняткової порядності, чесності, повним творчих сил і енергії.

Від щирого серця співчуваємо рідним і близьким Станіслава Григоровича. Світлий і незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав.

 

Зі скорботою та повагою

творчий та адміністративний склад ДП «Криворізький державний цирк», ДП «Державна циркова компанія України» і ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України», 
викладацький, студентський та адміністративний колективи Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв".

 

Церемонія прощання зі Станіславом Гайдаром відбудеться 22 лютого об 11:00 у приміщенні "Криворізького державного цирку."

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: