Піймали, били, катували й кинули в підвал. У Кривому Розі троє чоловіків познущалися з дітей. Відео

РЕЗОНАНС
20.07.20 - 15:33

У Кривому Розі сталася надзвичайна подія - троє чоловіків викрали хлопців віком 14 та 16 років, били й катували їх, зачинили у підвалі в гаражі та утримували півтори доби. Одного із нападників уже затримали, тривають заходи щодо затримання ще двох підозрюваних, - повідомляють у Нацполіції.

Увечері 19-го липня батьки хлопців повідомили в поліцію, що їхні сини зникли та не виходять на зв’язок. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

 

Правоохоронці встановили, що до зникнення двох дев’ятикласників можуть бути причетні троє криворіжців. У гаражному кооперативі в Покровському районі поліцейські знайшли гараж, в якому утримували хлопців.

 

Потрапивши всередину, охоронці порядку виявили в підвальному приміщенні виснажених дітей. Підлітків доставили до лікарні з ранами, чисельними тілесними ушкодженнями.

 

Як встановили поліцейські, хлопців викрали в суботу ввечері. Зловмисники одягнули їм на голову пакети та посадили до багажника автомобіля BMW, вивезли до лісосмуги, де почали бити і катувати. Побитих дітей привезли до гаража одного з підозрюваних і зачинили у підвалі.

 

З місця події поліція вилучила знаряддя злочину: битку, ножі та пістолет травматичної дії.

 

За підозрою у нападі на підлітків затримали 36-річного чоловіка. Зараз він дає свідчення у відділенні поліції.

 

Тривають заходи щодо затримання ще двох підозрюваних. За катування та незаконне позбавлення волі двох підлітків поліція відкрила кримінальні провадження за трьома статтями.

 

Подробиці резонансного викрадення дітей дивіться у нашому сюжеті сьогодні о 20.30 у програмі "Цей день".

 

Фото та відео відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: