Площа Володимира Великого та ПК "Мистецький" засяяли новорічною ілюмінацією 

СВЯТО
15.12.21 - 9:50

14 грудня будинки на площі Володимира Великого та Палац культури «Мистецький» засяяли новими неймовірно красивими гірляндами. Площа тепер виглядає святково та сучасно.

Кривий Ріг цьогоріч за європейською традицією вмикає святкове освітлення з перших днів зими. Щоб створити містянам святковий настрій, у більшості районів уже працюють ялинкові містечка.

 

 

Напередодні новорічних свят, яскравими вогниками вже осяяні Алея 200 каштанів, сквер та будівля міськвиконкому, кільце 95-го кварталу, проспек Поштовий та площа Визволення. У парку Героїв – нова головна ялинка міста, казкові звірі, санчата й новорічні іграшки. 19 грудня, до Дня Святого Миколая, тут встановлять велику сцену, на якій виступатимуть кращі колективи міста. 

 

 

Голова Громадської ради міста Олександр Вілкул поєднав зусилля міської влади та промислових підприємств для створення у Кривому Розі нової ілюмінації. Яскраві вогники продовжать тішити криворіжців і після новорічних свят. Крім ялинок, усі елементи ілюмінації будуть постійно прикрашати місто, а сюжети відеомеппінгу на будівлі театру імені Шевченка будуть змінюватися залежно від пори року, свят тощо. 

 

 

«Разом із Костянтином Павловим, ми започаткували цей проєкт, щоб наше рідне місто було яскравим. Я дуже гордий, що все так вдало реалізовано. Аби вся ця краса тішила криворіжців, велику роботу провели сотні працівників комунальних служб, Фонд «Українська перспектива» та промислові підприємства. Щира вдячність усім, хто долучився до реалізації такого яскравого проєкту», - зазначив  Олександр Вілкул, виступаючи на святі «Добре місто запалює вогні».

 

 

 

На площі перед Палацом культури «Мистецький» гостей свята зустрічали Дід Мороз, Снігуронька та інші казкові герої. Біля ялинки ростові ляльки-аніматори запрошували всіх охочих зробити фото. 

 

 

Кращі творчі колективи Кривого Рогу влаштували для містян яскраве шоу. Веселі мелодії  дарували джаз-бенд «Джаз-Кейк» Криворізької музичної школи № 3 та чоловічий вокальний ансамбль «Експромт» Криворізького музичного коледжу. Окрасою свята стали виступи солістів та ансамблів ПК «Мистецький» — Миколи Клінецького, ансамблю народного танцю «Горняк» та народного вокального ансамблю «Факультет». 

 

 

Разом з містянами, що зібралися на свято, Олександр Вілкул відрахував зворотний відлік, і святкове вбрання площі Володимира Великого засяяло різнобарвними вогниками. 

 

 

«Кривий Ріг і криворіжці гідні такої краси! І кожен із нас переконаний у тому, що у нашого рідного міста - великі перспективи для розвитку та процвітання», - підкреслив Олександр Вілкул.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: