Побачити країну віртуально!Розробники представили застосунок «Ukraine Open»

ЦІКАВО
28.10.20 - 15:56

На Полтавщині створили мобільний додаток, який дозволяє віртуально мандрувати містами України. 

Актуальність онлайн-мандрівок під час пандемії зростає, і тепер кожен може подорожувати країною просто зі смартфоном у руці – без виснажливих годинних переїздів.

 

«Ukraine Open» – це своєрідний тревел-помічник, де можна прокласти маршрут, забронювати готель, викликати таксі чи купити квиток за запропонованим маршрутом. 

 

Мандрувати онлайн можна у супроводі англомовних та україномовних аудіогідів. За словами розробників, додаток створювався насамперед як корисний інструмент для завчасного планування подорожей містами України.

 

Співавторка та координаторка проєкту Олена Романенко розповіла, що команда «Ukraine Open» вже другий рік працює над проєктом віртуальних мандрівок містами України. 

 

«Основною фішкою додатку є контент. Ми хотіли показати, як насправді виглядають українські міста, ламаючи деякі стереотипи», – наголосила Олена Романенко.

 

Наразі на веб-ресурсі Ukraine Open та у мобільному додатку представлені Харківщина та Полтавщина. Проте у майбутньому туди додаватимуть і інші регіони України.

 

Проєкт створили за підтримки Українського культурного фонду. 

 

 

Джерело – Інновації 24.

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: