Подарунки, що зігрівають. Криворізькі студенти долучились до благодійної акції

БЛАГОДІЙНІСТЬ
20.12.20 - 10:02

Студенти Криворізького педагогічного університету передали захисникам на Сході країни необхідні речі, власноруч зроблені обереги та приємні подарунки, – повідомляє пресслужба КДПУ.

Сім років поспіль громада університету активно долучається до акції "Подаруй солдату свято", збираючи речі та для військових, щоб поділитись з ними турботою і виказати повагу. 

 

Представники первинної профспілкової організації, студентського клубу та студентської ради університету із задоволенням створювали обереги, прикрашали й пакували подарунки для бійців. На жаль, через карантинні обмеження не всі охочі змогли приєднатися до учасників заходу.

 

 

«Нам дуже приємно передавати маленькі радощі, які так потрібні нашим захисникам. Пам’ятаю, як ми завжди збиралися разом і прикрашали наші посилочки серцями та листівками, які робили від душі. Сьогодні, на жаль, ми не можемо їх привітати, як це було раніше, але з радістю передаємо частинку нашої поваги», – розповіла голова соціального сектору студентської ради Владислава Кутугіна.

 

 

Усі подарунки передали волонтерам, які найближчим часом доставлять їх на Схід.

 

 

«Перемоги та скорішого повернення до рідних домівок!», – бажає молодь українським воїнам.

 

 

Фото пресслужби КДПУ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: