Подробиці моторошної аварії на Миколаївщині, в якій загинули двоє криворіжців

КОМЕНТАР
06.12.20 - 20:37

Зранку 4 грудня в Миколаївській області, на трасі М-14 «Одеса - Мелітополь - Новоазовськ», сталася смертельна аварія за участі вантажівки і легковика. Про це повідомили в управлінні патрульної поліції в Миколаївській області.

ДТП з постраждалими відбулося в районі селища Червоне. В результаті лобового зіткнення між вантажівкою Volvo та автомобілем Mercedes-Benz загинули двоє криворіжців - водій і пасажирка легковика.

 

 

Водій легковика від отриманих травм загинув на місці, рятувальники за допомогою спецобладнання витягли його і постраждалу пасажирку. У кареті швидкої, по дорозі до лікарні, молода жінка померла.

 

Як розповів адвокат сім’ї загиблого криворіжця, той їхав у крайній лівій смузі разом із 22-річною дівчиною через село Червоне, не порушуючи швидкісний режим. Це підтвердив і очевидець, водій автівки, яка рухалась позаду постраждалих. 

 

 

«У селищі Червоне, не доїжджаючи до пішохідного переходу, перевантажена асфальтом фура зненацька змінила напрямок руху. Водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу і протаранив Mercedes-Benz», - прокоментував нашим журналістам адвокат. 

 

 

За словами захисника, який неодноразово виїжджав на місце аварії разом із батьком загиблого, гальмівний слід підтверджує слова свідка, адже сліди протекторів вантажівки йдуть по зустрічній смузі. 

 

 

Батько загиблого чоловіка благає всіх, хто став свідком цієї страшної аварії або має відеозапис з регістратора, звернутись до нього за телефоном: 096-534-86-86.

 

 

Фото – патрульної поліції та news.pn.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: