Подружжю, яке знімало свою 4-річну донечку в порно у Кривому Розі, оголосили половину обвинувачення

РЕЗОНАНС
14.11.19 - 17:26

Колегія суддів Жовтневого районного суду продовжила розгляд резонансної справи за обвинуваченням подружжя у розбещенні та зйомці в порно їхньої малолітньої дочки, – повідомляє пресслужба суду.

На засіданні прокурор продовжив оголошення обвинувального акта. Наразі оголошено вже близько половини пред’явленого державного обвинувачення.

 

Колегія суддів, за клопотанням прокурора, подовжила обвинуваченим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів. Судді переконані, що лише такий запобіжний захід зможе попередити ризики їхнього ухилення від суду та вчинення ними нових злочинів.

 

Як ми вже писали, подружжю з Полтавщини, яке винаймало квартиру у Кривому Розі і знімало там порно за участі своєї 4-річної доньки, пред’явлено обвинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності за статтями Кримінального кодексу України: 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

 

Крім того, 5 лютого у Мінську (Республіка Білорусь) затримали 40-річного місцевого мешканця, який фінансував зйомку порно з 4-річною дитиною.

 

Пізніше спільників горе-батьків поліція затримала у Бразилії.

 

Нагадаємо, судовий розгляд справи проходить у закритому засіданні. Необхідність такого розгляду пов’язана з тим, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості дитини.

 

Наступне судове засідання призначили на 11 грудня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: