Покваптесь! До кінця голосування за проєкти "Громадського бюджету" залишилось два дні!

КОНКУРС
28.10.20 - 16:15

Не місцевими виборами єдиними. У Кривому Розі триває інший, не менш інтригуючий, "виборчий" процес. З 19-го жовтня криворіжці голосують за проєкти конкурсу "Громадський бюджет-2021".

"117 проєктів висунуті до голосування. Найактивніші мешканці змагаються за те, хто ж стане переможцем у проєкті "Громадський бюджет"? - коментує.Андрій Полтавець, заступник міського голови.

 

Зі своїми проєктами-фаворитами вже визначились понад 60 тисяч криворіжців. 

 

"У кожного мешканця є можливість проголосувати за 6 проєктів у різних категоріях, але голосують в середньому за 2-3 проєкти. Тому хочу нагадати, що можна віддати голос за 6 цікавих ідей. Цей конкурс є одним з найбільш активних - залученість мешканців до голосування дуже висока", - каже Андрій Полтавець

 

Проте показник активності містян має всі шанси зрости. Адже голосування хоч і вийшло на фінішну пряму, проте триватиме ще два дні - до тридцятого жовтня включно.

 

Нагадаємо, 6 голосів можна використати у голосуванні за 1 проєкт у кожній групі:

 

шкільні заклади;

дошкільноі та позашкільні заклади;

молодіжні проєкти;

муніципальні великі проєкти;

муніципальні малі проєкти;

соціальні проєкти.

 

В онлайн-режимі свій голос можна віддати тут. Особисто проголосувати містяни можуть у пунктах письмового голосування, розташованих у районних виконкомаху Центрально-Міському районі - у Центральній бібліотеці для дорослих на пр. Поштовому, 42). Для письмового голосування знадобиться паспорт. Власникам ІD-карток також необхідна виписка з позначкою про реєстрацію у Кривому Розі. 

 

Саме ваш голос може стати вирішальним і принесе перемогу чудовому проєкту для благоустрою й добробуту рідного міста!

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: