Поки власник спав п'яний, знайомці вкрали його "копійку" і рвонули до Кривого Рогу

КРИМІНАЛ
20.02.20 - 15:04

Близько опівночі 18 лютого до Первомайського відділу поліції на Миколаївщині звернувся 45-річний місцевий мешканець з повідомленням про те, що двоє невідомих викрали його автомобіль ВАЗ-2101, який був припаркований біля одного із розважальних закладів Первомайська, – повідомляє місцевий відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Заявник розповів поліцейським, що напередодні ввечері він познайомився з двома чоловіками, з якими відпочивав у розважальних закладах. Чоловік возив нових знайомців від одного до іншого закладу на своєму авто. Вони разом вживали алкоголь. П'яний власник машини на деякий час заснув, а прокинувшись не знайшов ані нових знайомих, ані своєї автівки. Зрозумівши, що став жертвою злодіїв, чоловік звернувся до поліції по допомогу.

 

Оперуповноважені за декілька годин встановили особи автокрадіїв. Ними виявились 30-ти та 41-річний мешканці Миколаївської області, яких раніше вже притягали до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Обидва вони мають непогашену судимість.

 

Скориставшись тим, що власник копійки у нетверезому стані, злодії викрали авто і вирушили в напрямку Кривого Рогу, нібито в гості до свого товариша. Та здійснитись їхнім планам не судилось – оперативники затримали їх майже на півдорозі до нашого міста.

 

Зловмисників та викрадений легковик доставили до Первомайського відділу поліції.

 

Підозрюваним може загрожувати від 5-ти до 8-ми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без неї.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: