Поліція виклала відео масштабної аварії на Миколаївщині, в якій загинули 8 осіб. Криворожанка вижила

РЕЗОНАНС
02.01.19 - 15:54

На офіційному сайті Національної поліції в Миколаївській області розмістили відео резонансної аварії на трасі Н-11 Дніпро - Миколаїв.

 

Камера відеоспостереження, розташована у придорожному магазині, зафіксувала, як водій автомобіля Mazda, рухаючись з боку смт. Казанка у напрямку м. Новий Буг, виїхав на смугу зустрічного руху, здійснюючи обгін мікроавтобуса, та допустив зіткнення з автомобілем Opel, в якому їхала родина з дітьми. 

Нагадаємо, в результаті цього ДТП на Миколаївщині загинули восьмеро людей, серед яких троє дітей, ще двоє осіб травмовані.

Трагедія сталася 1 січня, близько 11:00.

У салоні автомобіля Mazda знаходилось подружжя з Казанки. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річна дівчина з численними травмами госпіталізована. 

У легковику Opel їхала родина з дітьми – мешканці Казанківського району. Непритомну дівчинку, віком близько восьми років, доставили до лікарні.

39-річний водій та шестеро пасажирів авто: троє дорослих 33-х, 53-х, 55-ти років та троє дітей п’яти, 13-ти років і семимісячне немовля загинули.

Наразі тривають слідчі дії.

Стало відомо, що серед двох осіб, які вижили у ДТП, - криворожанка. 

Відомості про ДТП внесені до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: