Політичне дежавю. Губернатора Дніпропетровщини звільняють, повертаючи назад Валентина Резніченка

ПОДІЯ
09.12.20 - 16:49

Сьогодні на засіданні Кабінет міністрів погодив звільнення голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка та призначення замість нього Валентина Резніченка, який вже обіймав цю посаду в 2015-2019 роках, за часів президентства Порошенка.

Резніченко виступав перед міністрами за допомогою відеозв'язку. Він зазначив, що має близько 20 років управлінського досвіду. 

 

"Я розумію цей регіон, це моя рідна область. Першочергові кроки – згуртування нової облради для прийняття обласного бюджету, боротьба з поширення коронавірусної хвороби, завершення реформи децентралізації не лише з передачею грошей, а й відповідальності за результат", – повідомив він. 

 

Нагадаємо, що Резніченко був призначений главою Дніпропетровської ОДА президентом Петром Порошенком. Він замінив на цій посаді Ігоря Коломойського, якого Порошенко звільнив через рік після призначення.

 

У вересні 2020 був звільнений указом президента Зеленського і згодом приєднався до партії "Пропозиція", відомої також як "партія мерів". 

 

Валентин Резніченко був першим номером у списку від партії в Дніпропетровську обласну раду. 

 

33-річний Олександр Бондаренко перебував на посаді з червня 2019 року. До призначення на держслужбу був менеджером проєктів ТОВ VERDANI, старшим менеджером проєктів ТОВ Uniliver, виконавчим директором PIRANA, директором ТОВ "Сталі бізнес системи".

 

Джерело - lb.ua. Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: