Поранення Волка: суд знову перенесли, справу розглядатимуть від самого початку

РЕЗОНАНС
21.12.18 - 15:15

Сьогодні у Саксаганському райсуді мало відбутись чергове слухання у справі тяжко пораненого журналіста криворізького порталу В’ячеслава Волка.

Та через відсутність захисників обвинуваченого Ігоря П., розгляд справи перенесли на січень наступного року.

У судовій тяганині, яка триває вже півтора року, з'явилась ще одна новина - у зв`язку з закінченням повноважень судді Світлани Хомініч, справу розглядатимуть із самого початку, з допиту тих самих свідків.  
   
«Ми сподівалися на те, що під час минулого судового засідання буде замінено запобіжний захід для обвинуваченого. На жаль, суд не побачив підстав для його заміни. 

 

Повноваження судді Хомініч закінчено, далі вона не може розглядати цю справу, тому буде призначено новий склад суду», - прокоментував зміни адвокат потерпілого В'ячеслава Волка Максим Гореліков.

Під варту Ігоря П. так і не взяли. Нещодавно, порушивши умови домашнього арешту, він виїхав за межі міста і потрапив у ДТП. Через стан його здоров'я, судові засідання повсякчас переносили.

 

Славко ж нині перебуває на реабілітації в Запоріжжі. 28 грудня він буде в Кривому Розі. Захисник сподівався, що суд зможе допитати В'ячеслава в режимі відеоконференції. Але засідання знову відклали, тепер на 25 січня 2019 року.

Нагадаємо, 6 липня 2017 року біля будівлі Саксаганської райради проходили навчання резервістів, під час яких інструктор Ігор Петренко вистрелив у шию оператору сайту з бойової зброї.

 

Молодий чоловік переніс складні операції, проходив реабілітаційні курси у львівському та запорізькому госпіталях. Відновлення триває помалу. За долю Славка уболівають сотні криворіжців.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: