Порівняно теплим, але сніжним і вітряним буде кінець цього тижня, - синоптики

ПОГОДА
26.01.22 - 14:04

Четвер в Україні буде зі снігом та мокрим снігом, а от наприкінці тижня потеплішає. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За даними Діденко, завтра атмосферні фронти зі Скандинавії принесуть вологу погоду практично повсюди, окрім східних областей.

 

"Почне посилюватися вітер до штормових значень, спочатку задуватиме на заході та півночі, а післязавтра, у п'ятницю, практично скрізь в Україні вітер буде сильним", - попередила синоптикиня.

 

За її словами, температура повітря найнижчою очікується у східній частині та на північному сході, вночі до -9...-13, вдень -3...-8 градусів. На півночі тепліше буде в Житомирській та Київській областях, вдень 0...-2 градуси. На Чернігівщині та Сумщині - ще морозно, -4...-7 градусів. На заході від 2 морозу до 2 тепла.

 

На Вінниччині, за даними Наталки Діденко, очікується близько нуля, у Кропивницькому та на Черкащині буде -1...-3 градуси, у Полтавській та Дніпропетровській областях - до -3...-7 градусів.

 

В Одеській області 0...+1 градус, у Миколаївській, Херсонській областях та в Криму 0...-3 градуси морозу, на Запоріжжі -2...-5 градусів.

 

"Кінець тижня буде в Україні порівняно теплим, з відлигою, вітряним, з періодичними опадами. Таке синоптичне передчуття весни", - повідомила Наталка Діденко.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: