Порізав знайомого та викинув ніж у річку. У Кривому Розі чоловіка судять за тяжкі тілесні

КРИМІНАЛ
06.05.20 - 17:39

У Жовтневому районному суді розглянули справу криворіжця, якого підозрюють в нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляють у Єдиному реєстрі судових рішень.

1 травня близько 1:30 на 4-му мікрорайоні Зарічний в Покровському районі чоловік дістав з кишені ніж та наніс іншому кілька ударів. Потерпілий втратив рівновагу, впав на асфальт та сильно вдарився головою. Він отримав відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану голови, різані рани потилиці, колоту рану грудної клітини, ушкодження тонкої кишки та шок.

 

Після цього нападник забрав ніж та зник з місця злочину.

 

У судовому засіданні він заперечував обґрунтованість підозри, вважаючи, що лише перевищив межі необхідної оборони. Пояснив, що в ході конфлікту чоловік намагався вдарити його битою, а він виставив ніж для самозахисту. 

 

Підсудний був раніше засудженим за виготовлення й зберігання наркотичних засобів, та саме перебував на іспитовому періоді. Тому попросив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

Захисник звернув увагу, що підозрюваний працює в Одесі, але в цей час перебуває у неоплачуваній відпустці з лютого 2020-го року. Просив врахувати цю обставину при обранні запобіжного заходу.

 

Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 29 червня, без визначення розміру застави.

 

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень підозрюваному може загрожувати від 5-ти до 8-ми років позбавлення волі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: